En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Høj til Lav

fullsizeoutput_339bRet beset ved vi ikke, hvad resultatet er Muslingens 4. operation bliver – hvor lidt eller hvor meget hun vågner op med eller uden… Hvor lidt eller hvor meget hun kan bruge sin krop – en een ting er sikkert og det er, at hun ikke vil kunne kravle op og ned af sin højseng i den første tid. Og jeg tør ikke risikere, at hun dratter ned – ej heller synes jeg, at hun skal kæmpe mere end allerhøjst nødvendigt med at komme ind og ud af sengen, så derfor besluttede Hubby og jeg os for at skille hendes højseng ad i dag og gøre klar til en almindelig seng – nå ja, almindelig og almindelig, selvfølgelig en seng, der kan trækkes ud til veninder, der overnatter, prinsesseslør og lækre puder i, så hun kan se lidt tv fra sengen… Længe har hun nemlig kigget langt efter vores Hemnes seng på gæsteværelset, så min dejlige Hubby kiggede decemberbudgettet igennem og tryllede lidt, så hun får sit ønske om en fin ‘stor’ prinsesseseng.
Skide være med det – det er jo Jul.

Kategorier:Mandalay

4 replies

  1. Det lyder som en god ide. Det bliver også nemmere for farmor at sige godnat. > Den 17. dec. 2016 kl. 13.51 skrev En Anden Virkelighed : > >

  2. I er rigtig gode til at omfavne ikke bare Noel, men jeres helhed. Er glad for at i 4 er en enhed……

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s