En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Bilsamtaler

En overhørt samtale mellem Mansen og Muslingen i bilen her til aften… Samtalen omhandlede den forestående indlæggelse, tiden op til og efter. Mansen har scoret husly hos to af sine bedste venner både dagen før og dagen for OP4, det glæder han sig meget til (og tak fordi I bare stepper op, Leo & Vangsgaard – Mansen er over the moon over udsigterne til overnatning og luksushentning fra børnehaven ❤ ).
De sludrer på bagsædet…

– Phoenix, ved du hvad, jeg skal ikke spise morgenmad når jeg skal have lavet en streg.
– Noelle, når du er blevet opereret og har sovet, så vågner du og skal have is!

– Ja! (tænkepause…) Synes du, at det er snyd?
– Næ, det synes jeg ikke, jeg synes det er dejligt!

I denne tid gør en sådan bemærkning mig både stolt og grådlabil. Mine 2 dejlige unger. Min Manse, der uden misundelse under Søster en is og en Mus, der liner informationerne op og forbereder sig. Hun har også bedt mig sende alle billederne fra de tidligere operationer til hende, så hun kan kigge dem igennem på sin iPad – og det har hun fået. Dem kigger hun meget på – og om ganske få dage bliver de endnu engang til virkelighed for os alle 4.

fullsizeoutput_3489

Kategorier:Mandalay

3 replies

  1. For familien som står i kulissen er det lige så uhyggelig virkelighed, der giver søvnløse nætter. I er konstant i tankerne. 😍😍😍

    Sendt fra min iPad

    > Den 29. dec. 2016 kl. 22.22 skrev En Anden Virkelighed : > > >

  2. Hvor er det flot at Nulle vil se billeder fra operationerne – det kan jeg dårligt selv klare at se. Jeg under dem begge al den is de kan spise – dejlige unger, de rører også mit hjerte meget dybt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s