En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Rejsen til den anden side

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg har det fint. Rastløsheden, nervøsiteten og angsten har for alvor bidt sig fast. Jeg går rundt om mig selv, sover skidt – eller ikke – om natten og jeg kan ikke rigtig finde ro. Ikke så sært, situationen taget i betragtning. Det er ikke blevet nemmere, det her med OP4, selvom vi har logistikken på plads, åben kommunikation i huset og prøvet det 3 gange før. Det føles alligevel akkurat som da vi stod her 1. gang. Og 2. gang. Og 3. gang. Det her, det bliver bare aldrig noget, man vænner sig til. Og vi har endda fået chokeffekten oveni efter 3 års stationær tilstand. Gulvtæppet blev lige revet væk under os igen – og med det realisationen af, at fremtiden altså ikke er vores virkeligheds selvfølge. Det var vi netop begyndt at tro lidt på. Nej, det vil blive en gave.

Jeg ved, at mange sender os tanker i disse dage og når vi træder ind på Riget imorgen til alle de forberedende prøver og konsultationer, så ruller bolden altså. Jeg tror måske at min rigide facon, mit overfladiske engagement, som hele min december måned har båret præg af, begynder at krakelere dér. Jeg har kun enkelte gange tilladt Frygten og Konsekvenserne at træde indenfor i mit sind. De er prompte blevet smidt ud igen, men som jeg stod ved komfuret i dag, kom et par fortrængte minder galopperende forbi og placerede sig midt i min hjerne. Timeintervals vækning på afdelingen, hvordan stikket fra Noelles lumbalpunktur hævede op og rødmede mens natsygeplejersken var et surt løg, fordi jeg emsigt pegede på det time for time og bad hende tjekke op med neurokir, om det var noget vi skulle reagere på. Hvordan jeg forsigtigt efter adskillige dage nænsomt skulle vaske indtørret og størknede skorper blod ud af håret på Muslingen og hvordan den gule jod, der dækkede hendes ansigt og hals og hovedbund og hår, næsten var umulig at fjerne. Åh, der er så mange ting, som jeg ellers havde fortrængt, men som jeg skal forholde mig til igen. På med rustningen! Og det er jo bare en lille bitte – og ligegyldig – brøkdel af, hvad min Mus skal stå model til.

Min tapre, tapre Mus. Jeg håber, at jeg kan give dig alt det, du har brug for i de næste dage – du skal vide, at jeg gør alt hvad der overhovedet står i min magt, for at du skal komme igennem med så få skrammer som muligt. Jeg skyr ingen midler – om det er morfin, pølsehorn eller kys og kram – du får det! Uden at blinke, får du det!

Til alle jer, der så troligt følger os, tænker på os og har tilbudt jeres hjælp – tak – i de næste dage skal I vide, at det bliver nogle hårde og meget svære dage for os.
Hverken Carsten eller jeg vil have vores foner ved hånden 24/7, det bliver nok røv sporadisk, til adspredelse eller distraktion. Vi er begge to så opmærksomme på, at nu gælder det Musen og Mansen 120%, så bær over med os. Besøg og opringninger er no-go før vi er klar – sms’er er velkomne, selvom vi måske ikke lige læser/svarer med det samme.

Vi ses på den anden side.

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , , , , ,

20 replies

 1. Kære søde Siff!
  Jeg ville så gerne løfte byrder og stjæle angst. Og jeg ville gerne berolige og bagatellisere.
  Men alt jeg kan bidrage med, er min ultimative kærlighed og tilstedeværelse! Jeg tror og håber på alt det bedste til Noelle og jer ❤
  Knus og kram fra K.

 2. Kommentarer er overflødige- hvorfor kommer du så med nogle fede?
  Fordi det er umuligt for mig at lade vær’.
  Anytime dear ones – anytime
  Allan

 3. Kram, I er i mine tanker!

 4. Jeg har læst med et stykke tid og er så berørt af den seneste udvikling. Ingen skulle gå gennem det, I skal – igen igen. Alle de bedste ønsker og styrke herfra.

 5. Kære Siff og familie ❤

  Jeg vil bare sige at I er i mine tanker. Jeg er ikke specielt troende, men jeg ber til, at det hele kommer til at gå så godt som overhovedet muligt, og at hun kommer så godt og smerte frit igennem som det overhovedet er muligt.

  ❤ ❤ De bedste tanker

 6. Mange tanker ❤

 7. Jeg har også læst med i noget tid og kender jer ikke personligt, ligesom jeg sjældent kommenterer på blogindlæg.

  Men Kære Siff, du og din familie berører mig dybt. Jeg har selv to børn på nogenlunde samme alder. Det er så pokkers uretfærdigt, hvad I skal igennem.

  Jeg beundrer dig for din enorme styrke og sender de varmeste tanker til jer ❤️

 8. Kære Siff, Carsten og de søde unger. ❤
  Det er jo ikke så længe, vi har kendt hinanden – og kun ved tilfældighedernes spil – men du/I ved, at jeg er kommet til at holde så meget af jeres familie….
  Jeg læste "Bilsamtaler" – og så blev jeg SÅ meget enig med mig selv om, at når I er klar til det – så kommer der en Hjem-Is-bil med en stor islagkage på adressen – for det kan I vist alle trænge til, når I alle er hjemme igen.
  Hils Carsten og kram Noelle og Phoenix fra mig og sig, at der er dømt ISLAGKAGE til alle snart.
  Kh Nina

  • Min kære Nina, ja, det er altså pudsigt, det her med kemi, ikke?
   Hvis der lander en islagkage herhjemme på et tidspunkt, må man så ønske sig særligt nordsjællandsk selskab til den?? 😘

 9. Kære Siff
  Bare de allerbedste tanker fra en mor til en anden ❤
  Kh Susanne

 10. Kære Siff. Jeg har tænkt rigtig meget på jer i dag.
  ❤❤💙💙

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s