En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Opladning

Et par virkelig rare og low key Påskedage blev tilbragt på en ødegård i ØstSverige med en robåd, et par fiskestænger, Tegn og Gæt og ingen mobildækning. Påskeharen kiggede endda forbi og gemte æg i haven, en 2-kugles is blev til en vaffel med 6 kugler (som begge unger lystigt spiste helt op) og 3 fisk fik Hubby halet i land. Klatring på sten og på opdagelse i skoven – balsam for min lidt lasede sjæl. En skovbrand i nærområdet gav anledning til et godt kig på de svenske brandbiler (og en kop kaffe til brandmajoren) og det var på alle måder en effektiv ‘trækken-i-stikket’ tur. For et par dage glemte vi alle de tunge skyer, de store bekymringer og uendelige spekulationer og bare… var. Jeg fik krammet, kysset på ungerne og kildet dem under tæerne. Holdt Hubby i hånden og spist alt for meget chokolade og drukket alt for meget sodavand. Migrænen nakkede et par af dagene, men den var jeg ikke overrasket over, at have med i tasken, så jeg var armeret med min migrænemedicin. Den 3. omgang gav dog ikke helt så let slip, men pyt. Sådan blev det.

Fremadrettet og dels på baggrund af en meget grundig PPV (pædagog psykologisk vurdering) af Pomfritten og hendes massive udtrætning, er vi ganske enkelt nødt til, at lette hendes dagligdag betragteligt. Der skal skæres yderligere ned på hendes skoletimer, vi har sløjfet bordtennis og i forsøget på at give Noelle den nødvendige ro.

Vi har desuden fået datoen for næste scanning og den ligger 1/7, med svar den 5/7. Det føles som om, det er lige om hjørnet – men det er nok fordi det faktisk er lige om hjørnet. I mellemtiden ligger en del kontroller på de andre afdelinger på Riget, samt et møde med PPR på kommunen, så jeg kommer ikke til at kede mig og bliver holdt til ilden.
Måske kan Påskens pragtfulde familietids-opladning liiige skubbe mig i mål henover sommeren.
fullsizeoutput_52a7

Kategorier:Mandalay

3 replies

  1. Hvor ser der dejligt ud altså, og sikke en skøn måde at trække stikket lidt for alle parter. 🍀

  2. Dejligt at I havde en god påskeferie.
    Den svenske natur, roen og skønheden er balsam for sjælen 🐞🌲🐜

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s