En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Glimt af et familieliv

 

Jeg er flittig og næsten daglig bruger af Instagram og der ses vores hverdagsliv med store og små begivenheder, dem, der ikke lige tvinger mig over på tasterne her, men øjeblikke, jeg slet ikke kan lade være med at dokumentere. Mit Instagram feed figurerer til højre for mine posts og sender dig direkte videre til min IG. Du behøver ikke selv at have en Instagram konto for at se min.

 

6 replies

  1. Skønne skønne billeder ❤

  2. Sikke en smuk lille pige ❤
    Kæmpe kram til jer, må være så hårdt som forældre.
    Super fin blog du har.

Trackbacks

  1. Opdateringer… | En Anden Virkelighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s