En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Scanningsbilleder af Tumoren

Jeg har længe ville Noelles scanningsbilleder ind på bloggen, omend de kan være lidt svære at læse uden forklaring og pegefingre. Jeg har lagt dem i kronologisk rækkefølge med start i oktober sidste år og frem til vores seneste scanning. Tumoren fremstår enten i helt hvidt eller i mellemgrå.

IMG_8251

20/10-12: Tumor er den store, runde hvide kugle i højre side af billedet.

Her ses Tumor som det lysegrå område, siddende lidt nede i hjernestammen og op i venstre hjernehalvdel (spejlvendt)

20/10-12: Her ses Tumor som det lysegrå/hvide område, siddende lidt nede i hjernestammen og op i venstre hjernehalvdel (spejlvendt)

Første kontrolscanning efter OP1 i februar viste vækst, dette er fra en fremrykkede scanning i midten af marts. Tumoren er det lysegrå, det helt hvide område er væske.

Første kontrolscanning efter OP1 i februar viste vækst, dette er fra en fremrykkede scanning i midten af marts. Tumoren er det lysegrå, det helt hvide område er væske. Noelle blev gen-opereret den 22. marts.

Efter OP2 i marts så vi åp den postoperative scanning at 95% af tumoren var fjernet. Kontrolscanningen i slutningen af juni viste vækst og dette er den efterfølgende fremrykkede scanning fra 4. september. Det helt hvide er væske og det lysegrå område i toppen og ned ad det bagerste af kaviteten, er tumorvæv.

Efter OP2 i marts så vi på den postoperative scanning 3 dage efter OP, at 95% af tumoren var fjernet. Kontrolscanningen i slutningen af juni viste vækst og dette er den efterfølgende fremrykkede scanning fra 4. september. Det helt hvide er væske og det lysegrå område i toppen og ned ad det bagerste af kaviteten, er tumorvæv.

Skærmbillede 2013-10-10 kl. 13.39.50

Post operativ scanning den 9/10-13. Rest tumorvæv ses lige akkurat i midten, liggende opad en tynd hvid streg (hvilket er væske). Den ligner en lille bule siddende dér i midten af hulrummet.

Skærmbillede 2013-10-10 kl. 13.40.03

Et andet post operativt scanningssnit. Der er punktoplysning øverst i hulrummet med rest tumorvæv, samt lidt mere fortil. Der ses yderligere normalt hjernevæv (mørk grå) lige under end bræmme af tumorvæv på bagsiden af hulrummet.

IMG_4816

Til højre ses tumoren ved scanning i september, den var vokset yderlgiere godt til ved OP3 i oktober. Jo det kan den åbenbart godt, selvom den benævnes ‘langsomt-voksende’. Billedet til venstre er det samme som det 2 billeder over dette. Kan du se den tilbageblevne rest? Og at den er vokset til i størrelsen?

Første kontrol scanning efter OP3 - 2. januar 2014 - INGEN VÆKST!!! Pomfritten er STABIL! Næste scanning er den 22. april, medmindre der opstår symptomer - ellers klinisk kontrol og øjentjek - as usual!

Første kontrol scanning efter OP3 – 2. januar 2014 – INGEN VÆKST!!! Pomfritten er STABIL! Næste scanning er den 22. april, medmindre der opstår symptomer – ellers klinisk kontrol og øjentjek – as usual!

img_2010

Scanning den 28/11-16 Tilbagefald efter 3 års stationær tumor. Noelle er atter indstillet til operation primo januar.

7 replies

 1. Jeg har fulgt dig som Ugens Fighter ved Kræftens Bekæmpelse på IG, og nu også her på din blog.
  Jeg er overvældet af beundring over din styrke, stor respekt!
  Tak, fordi du deler og fortæller så godt, ærligt og åbent om dig, Noelle, følelser, jeres/ dit liv, og og og kunne blive ved!
  Ord rækker ikke til at give dig trøst, lindring eller andet positivt. Desværre.
  Jeg vil være fast læser her og på IG, på den måde vil jeg prøve, som den komplet fremmede jeg er for jer, at give min opbakning og sende de positive tanker, strømninger og omfavnelser, som måske kan mærkes bare lidt❤️

 2. Har tilfældigt fundet din Instagram og der igennem din blog ❤
  Arbejder med syge børn – er selv mor – har slugt din blog – din ærlighed – jeres skønne datter – jeres søn – jeres liv – håber på mirakler og ønsker jer det bedste ❤

Trackbacks

 1. Overblik i billeder | En Anden Virkelighed
 2. Opdatering af scanningbilleder | En Anden Virkelighed
 3. Opdateringer… | En Anden Virkelighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s