En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Støtte?

Har du læst indlægget om vores weekend på Solborgen? Hvis ikke kan du hoppe direkte til det her.

Børnecancerfonden er en af de fonde, der gjorde det muligt for os, at få en helt igennem pragtfuld oplevelse med andre børnecancer-ramte familier. Det er nemlig noget af en kolbøtte man tager som familie, når ens allermest dyrebare bliver diagnosticeret med kræft, så netværket er pludseligt uundværligt og alligevel så uvidende om det, man går igennem. Så en weekend sammen med ca 90 andre i samme båd gør en enorm og helt ubeskrivelig forskel.
Derfor vil jeg bare smide en lille henkastet bemærkning om, at skulle du have fået lyst til at støtte en god sag, så har vi helt personligt haft glæde af støtte fra Børnecancerfonden, og det er også i denne retning, vi har valgt, at sende vores egne støttekroner.

Klik dig videre til Børnecancerfondens hjemmeside her!

En anden forening, som vi har utrolig meget glæde af, er Foreningen Cancerramte Børn – deres hjemmeside er Cancerbarn.dk og den forening giver os mulighed for at mødes med andre familier med cancerbørn. De sørger for rigtig mange arrangementer og her ved jeg, at hver en støttekrone gær en direkte forskel for familier som vores.

2 replies

  1. Hej
    Verdens elite tager til dette sted når de bliver alvorligt syge.

    http://biocarehospital.com/

    Lindsay Williams blev for kort tid siden cancer helbredt. Han fortæller her om sine oplevelser med biocarehospital og andet…

    Kh. Uni Wang

  2. Kære Noelle og co – jeg har ledt og ledt efter en emailadresse til jer, mon det findes? Jeg er faldet over jeres blog, og vil rigtig gerne i kontakt med jer. Mange hilsner Charlotte/Børnecancerfonden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s